Home TravelTopicsAnimals Jerez de la Frontera: sherry, flamenco and beautiful Andalusian horses

Leuk, krijg echt zin om die kant op te gaan. …

by Elisa Flitter Fever
0 comment 293.3k views
This content is available in:

Comment on Jerez de la Frontera: sherry, flamenco and beautiful Andalusian horses by Maaike.

Leuk, krijg echt zin om die kant op te gaan. Dankjewel voor je tips. Denk je dat de paardenshow nog een beetje diervriendelijk is naar huidige maatstaven?

Recent Comments by Maaike

9 tips: zo wordt goedkoop vliegen een fluitje van een cent (deel 2)
Tja, het zou mij niets verbazen als er over 10 jaar heel wat boze kinderen als een soort Greta Thunbergjes hun ouders verwijten dat ze 10 jaar geleden zo nodig naar Thailand moesten vliegen met het gezin en het klimaat nu echt kapot is. Dus goed punt: ga lekker met je kinderen op autovakantie en niet vliegen. Klinkt minder exotisch ja, maar is op de lange termijn beter voor je kinderen.

En ik vind het dan ook zeker geen slecht idee als vliegtickets duurder worden, als dat prijsverschil dan maar wel naar het duurzamer worden van reizen gaat en niet de winsten voor de aandeelhouders.


8x hoe een verbazingwekkend goedkoop vliegticket vinden (deel 1)
Interessant om te lezen hoe jij je vliegtickets zoekt, benieuwd ook naar deel 2. Wel hoop ik dat de alternatieven voor vliegen op korte afstanden als Londen aantrekkelijker worden. Met de trein die kant op lijkt mij ook tof. Helaas vaak ook duur…


Zwemmen en snorkelen met dolfijnen in het wild bij Sao Miguel, Azoren
Wow, zo gaaf! Na een mislukte poging bij de Mornington peninsula in Australië, waar we gelukkig nog wel met wilde zeeleeuwen gesnorkeld hebben, aas ik al op een herkansing. Tom zag tijdens een duik die ik moest afbreken wel een dolfijn, grrrr! De azoren zijn gelukkig ook wat dichterbij en op de bucketlist, dus goede tip!


Openhartig: waarom ik zo vaak en zo graag reis
Ja, we hebben het er natuurlijk wel eens over gehad. Maar interessant om het zo op een rijtje te zien. Ik vind het ook lastig: ik probeer de FOMO bij mijzelf buiten te sluiten. Maar aan de andere kant denk ik ook vaak: ik ben nu 42 en kan nu nog veel reizen maken die fysiek wat zwaarder zijn. Maar door ons kampeerbusje blijven we nu eigenlijk veel in Europa. Soms voelt dat als een belemmering, terwijl ik ook weer erg van kampeerreizen geniet. Lastig! he!


Wijngaard Zwirs in Heerhugowaard: klein en toch verrassend groots
Mag ik ook samen met jou hier wijntjes proeven?


error: Content is protected !!