Home TravelAsia Japan: what you need to know about the JR train pass

Beste Ann-Sophie, het spijt me dat ik uw bericht nu …

by Elisa Flitter Fever
0 comment 299.8k views
This content is available in:

Comment on Japan: what you need to know about the JR train pass by Flitter Fever.

Beste Ann-Sophie, het spijt me dat ik uw bericht nu pas zie en beantwoord daar ik op reis was. Als je in het bestelproces voor Ticket Pick Up kiest, dan zou je ook een lokaal ophaalpunt moeten kunnen kiezen. Of je laat het versturen naar een plek (bijv. hotel) waar je binnenkort een tijdje blijft voordat je naar Japan gaat, maar dat brengt natuurlijk wel enig risico met zich mee. https://www.govoyagin.com/activities/japan-tokyo-jr-pass-unlimited-rail-travel-across-japan/9775?acode=flitterfever Heel veel succes en plezier in Japan, laat me even weten hoe het gegaan is! Groet, Elisa van Flitter Fever

Flitter Fever Also Commented

Japan: what you need to know about the JR train pass
Mijn ervaring is: ja, absoluut. Op wat meer afgelegen gebieden in Hokkaido of zo zou het een keer kunnen tegenvallen, maar dan heb je altijd Google Translate nog toch? 😉 Vooraf offline downloaden, zelf nooit nodig gehad, maar “voor het geval dat”.


Recent Comments by Flitter Fever

Wandel de fanastische Nakasendo Trail van Magome naar Tsumago
Hi Dominique, ja 1 nacht is voldoende. De wandeltocht van Magome naar Tsumago duurt een paar uur, is grotendeels door het bos en niet moeilijk. Met de bus ga je dan terug naar Magome en daar haal je je auto op om naar je accommodatie te gaan, of blijf slapen in Magome zelf. Ik zou je aanraden om je accommodatie zsm te boeken en niet pas tegen die tijd, dan zit zeker alles vol, helemaal in deze twee dorpen.


Azores island hopping: 6 beautiful islands in 3 amazing weeks
Dear Laura, this website is a travel blog, not a travel agency.


Wandel de fanastische Nakasendo Trail van Magome naar Tsumago
Dat is het absoluut! Misschien dat we in mei de volgende etappe ervan gaan doen, ben nog beetje aan het oriënteren welke wandelingen we dan willen gaan maken daar.


8x hoe een verbazingwekkend goedkoop vliegticket vinden (deel 1)
Dank je wel, Nieuw Zeeland is echt super tof. Helaas nog geen tijd gehad om mijn Engelstalige content daarvan te vertalen naar het Nederlands maar deze is te vinden op: www.flitterfever.com/category/new-zealand


8x hoe een verbazingwekkend goedkoop vliegticket vinden (deel 1)
Ja erg he, heel herkenbaar hoor, maar op een gegeven moment is het ook gewoon goed om de knoop door te hakken en lekker uit te kunnen kijken naar je vakantie.


error: Content is protected !!