Home TravelAsia Bangkok: the 10 best hotels near Khao San Road with a rooftop pool guaranteed

Dank je wel Jadis. Bangkok is een fantastische stad. En …

by Elisa Flitter Fever
0 comment 382K views
This content is available in:

Comment on Bangkok: the 10 best hotels near Khao San Road with a rooftop pool guaranteed by Flitter Fever.

Dank je wel Jadis. Bangkok is een fantastische stad. En als je daar dan ‘s middags met een koel drankje aan het zwembad op het dak kunt zitten dan ben je toch helemaal compleet?! Love it! Groet, Elisa

Flitter Fever Also Commented

Bangkok: the 10 best hotels near Khao San Road with a rooftop pool guaranteed
Wow ja China en Bali zijn ook prachtig! Thailand heeft hele mooie natuur. Mocht je ooit heen gaan: op deze site staan beschrijvingen van verschillende plekken die wij daar hebben bezocht. Groet, Elisa


Recent Comments by Flitter Fever

3x de mooiste fietstocht op reis – leuk & gezond!
Ja jij lust er helemaal wel pap van hè, qua fietsen op reis. Van Canada naar Mexico op de fiets, van Noorder eiland naar Zuider eiland in Nieuw Zeeland gefietst, echt super cool!


Calakmul: indrukwekkende Mayastad in de schitterende Mexicaanse jungle
Oh wat een heerlijk vooruitzicht André! Geniet ervan daar. Bedankt voor je aardige reactie, you made my day 🙂


3x de mooiste fietstocht op reis – leuk & gezond!
Het voordeel van fietsen vind ik dat je in dezelfde tijd veel meer kunt zien dan wanneer je gaat wandelen. Ik probeer wandelen, fietsen e.d. op reis lekker af te wisselen, ook in Nederland, bijvoorbeeld hoe we de Elfstedentocht hebben gedaan. Dagen of zelfs weken achter fietsen zou ook niet mijn ding zijn.


3x de mooiste fietstocht op reis – leuk & gezond!
Een goede gids weet waar het wel en niet verstandig is om te fietsen met een groep. Met de Verborgen Praag fietstour ga je juist buiten het centrum om plekken te bezoeken waar toeristen meestal niet komen. Als je zelf een fiets huurt moet je vooraf goed kijken of de stad fietsers vriendelijk genoeg is en of er goede fietspaden zijn of niet.


3x de mooiste fietstocht op reis – leuk & gezond!
Ja met kinderen kan zeker, vanaf een jaar of 8 à 10 zou ik zeggen. Vooraf even overleggen met de tourorganisatie, dan weet je zeker dat ze een juist formaat fiets ook voor handen hebben, of een kinderzitje wellicht.


error: Content is protected !!